Сблъсъкът на Джъд Тръмп и Рики Уолдън във втория кръг на

...
Сблъсъкът на Джъд Тръмп и Рики Уолдън във втория кръг на
Коментари Харесай

Предстои зрелищна последна сесия межу Джъд Тръмп и Рики Уолдън

 Бари Хоукинс се класира за 1/4-финалите в Крусибъл  Още едно огромно име отпадна в първия кръг на международното по снукър
Сблъсъкът на Джъд Тръмп и Рики Уолдън във втория кръг на международното състезание по снукър шефийлдския спектакъл " Крусибъл " се обрисува да има зрелищен край, откакто преди последната сесия резултатът е 8:8.

Второто доиграване стартира също при тъждество 4:4, като двамата още веднъж поделиха фреймовете, макар че Уолдън зададе темпото със продобиване на първите две партии.

Асото обаче отговори уместно на предизвикването с два сенчъри брейка от 100 и 103, с цел да резервира паритета на първия период.



По-рано през вчерашния ден пък Джон Хигинс се класира за 1/4-финалите, прегазвайки Джак Лисовски с 13-1 в един от най-неравностойните мачове този сезон.

Четирикратният отличник на планетата нанесе безсърдечен удар по упоритостите на англичанина, разбивайки го на нула в първата сесия.

Повратният миг настъпи във втория фрейм, в който Джак записа прекрасен брейк от 60 точки, само че пропусна опцията да изравни и това се отрази върху играта му.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР